ORATORIJ 2022: bo v župniji Škofja Loka potekal   od 15.   do   19. avgusta.

http://zupnija-skofja-loka.rkc.si/.../Prijavnica-Oratorij...

VEČ:  https://www.facebook.com/oratorijSkofjaLoka/

 

 

VABILO NA ORATORIJSKI DAN

V soboto, 9. 4. 2022, od 9.00 do 17. ure, te animatorji vabimo na oratorijski dan. Zbrali se bomo v Jurjevi dvorani v Stari Loki. Spoznavali bomo Carla Acutisa, se igrali, peli, ustvarjali in imeli pravo oratorijsko vzdušje. S seboj potrebuješ vremenu primerno obleko in obutev, zaželeno pa je, če imaš oblečeno rdečo majčko.

Vabljeni vsi osnovnošolski otroci in tudi tisti, ki boste letos prvič zakorakali v šolske klopi. Ob 16. uri so vabljeni tudi vaši starši, da se skupaj udeležimo svete maše.

Izpolnjeno prijavnico in prispevek prinesi v župnišče (v poštni nabiralnik ali osebno župniku) do torka, 5. 4. 2022.

Zaželen prispevek za prvega otroka je 10 EUR, za drugega 5 EUR, za tretjega oz. vsakega naslednjega iz iste družine pa je obisk brezplačen.

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PRIJAVNICA

Ime in priimek otroka: ___________________________

Razred: ___________
Alergije, zdravstvene posebnosti: ________________________________________________
Ime in priimek starša ter telefonska številka: _______________________________________

 

 

PODPIS: _______________________________

*S podpisom starši sprejmete pravila in pogoje Oratorija Stara Loka:

 

 

 

S podpisano prijavnico se starši strinjate z:

 · S podpisom potrjujem, da sem seznanjen in sprejemam program Oratorija in da svojega otroka v času oratorija, izročam v varstvo animatorjem ter da bom v tem času dosegljiv na napisano telefonsko številko!

· S podpisom starši tudi potrjujemo, da smo seznanjeni in se strinjamo, da v primeru, da se otrok nikakor ne bo vključil v program oz. bo s svojim vedenjem rušil izvedbo programa ali ogrožal ostale udeležence, da se otroka iz Oratorija odslovi.

· S podpisom se starši strinjamo, da se lahko javno uporabijo izdelki in primerne fotografije mojih otrok za namen promocije in obveščanja o dogajanju na Oratoriju v Stari Loki.

 

Animatorji se bomo potrudili, da bo vse potekalo normalno, toda ne nosimo nobene pravne odgovornosti! V skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov se bodo vsi seznami otrok uporabljali zgolj za potrebe oratorija.